Share

postheadericon AKTUELNI DODATNI PROGRAMI

Od 01.10.2017., naš Fitness & Dance studio  radi na novoj adresi, na centru Batajnice, u ulici Puk.Milenka Pavlovića 12, pored Holimed-a, ispored teretane B-Gym.

Do sad smo bili smšteni u ulici Majke Jugovića br. 1 (preko puta TC Ambar- zgrada Banke Intesa). Imamo 80m2  za vežbanje grupnih fitnes programa kao  i dodatne programe koji su prilagođeni različitim starosnim dobima,  tako da će svako moći ponešto da pronađe za sebe ili za sebi dragu osobu.

Takođe, da napomenemo da smo se potrudili da neki programi koje smo uveli budu jedinstveni u Batajnici po tome što ih do sada nije bilo na teritoriji Batajnice, i da naglasimo da imamo na umu još neke programe vežbanja koji će biti iznenađenje za sve naše vežbače a uvešćemo ih u narednom periodu

Sve naše programe vode stručni instruktori i instruktori sa dugogodišnjih iskustvom.

Pored mnogih stilova aerobika i pilatesa koje smo razvijali počev od našeg samog početka 1996.godine,  programe koje  možete očekivati od februara 2012g., kada dodjete u prostorije našeg Fitness&Dance studija su:

 

RITMIČKA GIMNASTIKA -pauza sa treninzima u 2018

VEŽBE ZA TRUDNICE - (Marijana Radosavljev, dipl Viša medicinska sestra i babica koja  se 15 godina bavi vežbama za trudnice  i uspešno sarađuje sa mnogim organizacija koje se bave roditeljstvom u Srbiji  )

HATHA YOGA - (Vesna Živanović- Yoga Savez Srbije )

SAMOODBRANA -(Ruska borilačka veština- za oba pola- Miloš Malić )

ZUMBA - pauza u 2018

BEOGRADSKI IGRAČKI CENTAR -Sanja Vukas moderni plesovi, hip hop, street dance

REIKI- Branka Đoković, dipl.farmaceut, Reiki terapeut

U okviru treninga aerobika, pored  ZUMBE krećemo sa sasvim novim stilom aerobika JAZZ BALLROOM AEROBIC ,

dok u okviru pilatesa pored Thai Chija  uvodimo Antistres program Trilochi  Body& Mind programa koje će voditi Danijela Ovuka u okviru časova Pilates Combos methoda.

Od Marta i Aprila naši vežbači takodje mogu očekivati inovacije što se fitnesa tiče!

Posete sajtu
130142
DanasDanas30
JučeJuče52
NedeljnoNedeljno149
MesečnoMesečno729
UkupnoUkupno130142
prijatelji
    
Translate
|