Share

postheadericon Split Pilates method- instruktor Jovana

P R O G R A M SPLIT PILATES METHOD (termini utorkom i četvrtkom od 19.30 i nedeljom od 19.30) spaja elemente istočnjačkih i zapadnjačkih metoda vežbanja...sa istoka koristi povezanost uma i tela,opuštanje i svesnost,koncentraciju,a sa zapada naglašavanje mišićnog tonusa (oblikovanje i zatezanje tela),snage i izdržljivosti.tako da se dobija celovit i detaljan program mentalnog i fizičkog vezbanja sa velikim brojem razlicitih vežbi uz korišćenje rekvizita kao sto su lopte,rastegljive vijače,tegici,steperi,pilates bat.


Pilates split metod obuhvata angažovanje celokupne muskulature tela sa fokusom na mišiće abdomena,donjeg dela ledja, mišiće nogu i gluteusa.

Pokreti se izvode kontrolisano i precizno, uz stalnu povezanost uma i tela.Osnova pilatesa je pravilno disanje koje pročišćava krvotok, daje energiju i opusta telesnu muskulaturu.


Split metoda izgradjena je na principima klasičnog pilatesa, ali predstavlja spoj različitih stilova nadogradjen novim i modernijim saznanjima i vidovima treninga.

Program koji predstavlja DINAMICAN oblik Pilates vežbi.

Trening obiluje promenama intenziteta ne narušavajući aerobnu zonu rada, čime se postiže smanjenje potkožnog masnoga tkiva. Ovom metodom poboljsaćete tonus ukupne muskulature, ojačati duboke mišiće abdomena, ledja i stražnjice, oblikovati mišice ruku i nogu. Disanje je osnovno polazište svih vežbi.Ovakav trening je funkcionalan, dinamičan i zanimljiv.

Zašto bas Split Pilates?

Uz Split Pilates ćete :Preoblikovati telo i razviti duge i vitke mišiće, učvrstiti misice stomaka, stražnjice i donjeg dela ledja, popraviti držanje, smanjiti bolove u ledjima. razviti snagu, izdržljivost, koordinaciju i gipkost, poboljšati emocionalno stanje, ublažiti stres i umor,USPORITI STARENJE, indirektno smanjiti postotak masnog tkiva

(Autor teksta Alexandra Lazić)

KLIKNITE  na sliku i pogledajte kako izgleda na treninzima Split Pilatesa


OVDE MOŽETE PREUZETI ON LINE PRISTUPNICU ODŠTAMPATI I DONETI U STUDIO. Pristupnicu inače popunjavate prilikom učlanjenja

TERMINI

Utorak

od 19.30 do 20.30 h

Četvrtak

od 19.30 do 20.30 h

Nedelja

od 19.30 do 20.30 h

 

Posete sajtu
130218
DanasDanas48
JučeJuče58
NedeljnoNedeljno225
MesečnoMesečno805
UkupnoUkupno130218
prijatelji
    
Translate
|