DFitness studio Batajnica

Login

on line članovi

None

Posete sajtu

57130
DanasDanas14
JučeJuče36
NedeljnoNedeljno50
MesečnoMesečno944
UkupnoUkupno57130

prijatelji

    

Translate

ANKETA

Ako želite ocenite ovu prezentaciju?
 
High Low Aerobik- instruktor Milica

P R O G R A M  High Low  Aerobika (termini utorkom, četvrtkom od 21.30 i nedeljom od 21.00) predstavlja kombinaciju periodično smenjujućih koraka visokog (high ili hi) i niskog (low) intenziteta.

Hi koraci su sve vrste pokreta u kojima su u jednom trenutku obe noge u vazduhu, npr. trčanje u mestu, trčanja po prostoru, sunožni skokovi, makazice, raznožno-sunožni skokovi, itd... Hi koraci su povezani koreografski, sa tim da koreografije nisu komplikovane već sadrže nekoliko elemenata koje nije teško savladati. U koreografiji su namenski pokreti koji angažuju one grupe mišića koje je instruktorka predvidela da se više vežbaju na času.
Low koraci su sve vrste pokreta u kojima je uvek jedna noga u kontaktu sa tlom, npr. kružni korak, osnovni(basic) korak, V korak, A korak, plije, dodir-korak, odnoženja, itd... Trajanje je oko 30 min., nakon čega slede vežbe jačanja celokupne muskulature (total body toning) ili samo nekim mišićnih grupa (local body toning).

Čas se obavezno završava statičkim istezanjem i opuštanjem celog tela sa posebnim akcentom na mišiće koji su prethodno angažovani na treningu.

Za one koji žele trening visokog intenziteta High low Mix aerobik je pravi izbor.

 

(Autor teksta Milica Blanuša)

OVDE MOŽETE PREUZETI ON LINE PRISTUPNICU ODŠTAMPATI I DONETI U STUDIO. Pristupnicu inače popunjavate prilikom učlanjenja

TERMINI

Utorak

od  21.30 do 22.30 h

Četvrtak

od  21.30 do 22.30 h

Nedelja

od  21.30 do 22.30 h

 

 

Filtriranje naslova     Prikaži # 
# Naslov članka Pogodaka